Våra partners

Vi krokar arm med intressanta bolag som främjar ett bättre arbetsliv i framtiden för svenskar.

Svenska Nomader är ett onlinecommunity med 11 000 + digitala nomader, entreprenörer, frilansare och nyckelpersoner inom framtidens arbetsliv. Vi letar efter partners som står för våra värderingar och som kan hjälpa vårt nätverk framåt.

Europeiska ERV

Försäkring

Experter på reseförsäkringar. Europeiska ERV ska vara bäst på att ge resenärer trygghet före, under och efter resan genom unik service över hela världen. Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade.

👉 Som Affiliate-partner med Europeiska ERV får vårt bolag kickback på försäljningen av deras försäkringsprodukter. Så, om du, precis som vi, tycker att deras försäkringar är en bra produkt – köp då deras försäkring via vår länk och stötta vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://on.erv.se/t/t?a=297967547&as=1888127697&t=2&tk=1
Alternativt: Klicka på jordgloben nedan.

Unexpected things can happen - Safety wing

Safety Wing

Försäkring

Safety Wing säljer försäkringar för digitala nomader – och är kanske det enda försäkringsbolaget med enskilt fokus på den nomadiska livsstilen. Både för den enskilde individen och för helt distansbaserade företag.

👉 Som Affiliate-partner med Safety Wing får vårt bolag kickback på försäljningen av deras försäkringsprodukter. Så, om du, precis som vi, tycker att deras försäkringar är en bra produkt – köp då deras försäkring via vår länk och stötta vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://safetywing.com/a/24743890
Alternativt: Klicka på jordgloben nedan.

Deskhunters logga

Deskhunters

Flexibla arbetsplatser

Deskhunters en digital matchningstjänst för den som snabbt och enkelt vill kunna hitta en arbetsplats utanför hemmet eller kontoret. Samtidigt är det också en tjänst för lokalägare som genom plattformen lättare kan kontrollera sina arbetsytor och få betalt när ytan används.
nation of nmds logo

Nation of NMDS

Travel brand

Nation of Nmds är ett svenskt rese- och lifestyle-varumärke med bas i Stockholm, Los Angeles och San Antonio. Oavsett om det handlar om fibrer, tyger eller sömmar, fabriker eller funktionalitet är deras ständiga strävan efter perfektion alltid i fokus för deras produkter.

🤑 Använd koden SVENSKANOMADER och få 20% rabatt på ett helt köp.

Nordic Tech insitute cover

Nordic Tech Institute

Distansutbildningar

Nordic Tech Institute erbjuder både breda och fördjupande kurser inom digital marknadsföring på distans. Du kan välja själv om du vill skaffa dig en bred kunskapsbas eller om du vill fördjupa dig direkt.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på valfri kurs.

remote lab logo

The Remote Lab

Utbildning & Utveckling

Precis som vi tror The Remote Lab på möjligheterna med distansarbete och jobbar aktivt genom studier, utbildningar och workshops med att öka kunskapen om att jobba distribuerat och i hybridteam.
mindpark logo

Mindpark

Coworking

Mindpark är ett av Sveriges första coworking-ställen, just nu med fyra platser i Skåne och med siktet på att öppna upp i Göteborg 2022.

👉 Få 15% på fix, flex eller daypass som medlem i Svenska Nomader. Maila Mindpark och ange vilken typ av medlemskap du är intresserad av och berätta att du är medlem i vårt community så löser de resten.

Swedish JobTech

Arbetsmarknad

Swedish JobTech är en obunden och ideell förening som driver på innovation av matchning, vägledning och livslångt lärande på den svenska arbetsmarknaden.
Logotyp för Common Grounds

Common Grounds

Coworking

Med Common Grounds plattform och medlemskap får du tillgång till tomma arbetsplatser på populära coworking-ställen i Sverige, Nederländerna och Spanien till ett bra pris.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 30% rabatt på första månadskostnaden.

Vill du bli vår partner?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta ett passande partnerskap.