Våra partners

Vi ingår partnerskap med relevanta företag som vill nå ut med sina produkter/tjänster till Sveriges största community för digitala nomader.

Craetive Hub logotyp med färg i bakgrunden

Creative Hub STHLM

Co-working

Creative Hub STHLM är ett hem för kreativitet. Hubben har studerat och optimerat varje beståndsdel av arbetsvardagen i syfte att skapa den optimala arbetsplatsen. Nu lanserar man ett helt nytt koncept där du kan Streama din arbetsplats. När du vill. När du känner för det!

👉 Som partner med Creative Hub STHLM kan vi exklusivt erbjuda 100 kr rabatt på månadskostnaden för att kunna streama en arbetsplats. Ange koden SVENSKANOMADER i formuläret eller i ett spontanbesök på Tjärhovsgatan 34. 499 kr/mån istället för 599 kr/mån

Läs mer om Kaffe & WiFi på: https://www.creativehubsthlm.se/kaffe-wifi

Unexpected things can happen - Safety wing

Safety Wing

Försäkring

Safety Wing säljer försäkringar för digitala nomader – och är kanske det enda försäkringsbolaget med enskilt fokus på den nomadiska livsstilen. Både för den enskilde individen och för personal på helt distansbaserade företag.

👉 Som Affiliate-partner med Safety Wing får vårt bolag kickback på försäljningen av deras försäkringsprodukter. Så, om du, precis som vi, tycker att deras försäkringar är en bra produkt – köp då deras försäkring via vår länk och stötta vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://safetywing.com/a/24743890
Alternativt: Klicka på jordgloben nedan.

Respaces omslag – med deras slogan; Workspaces anytime, anywhere

Respaces

Co-working

Respaces är en marknadsplats för fantastiska arbetsplatser. Genom att samla oanvända ytor i hotell och restauranger runt om kan de erbjuda dig inspirerande, produktiva och prisvärda arbetsplatser. Just nu kan du hyra ett Safe Space i Stockholm, ett privat kontor (hotellrum) i en fantastisk miljö. Ett säkert alternativ för de som har svårt att hitta produktiviteten hemma.

Webbplats: http://www.respaces.co/

Bli vår partner

Intresset för distansjobb är stort – och så även för livsstilen som digital nomad. Därmed även efterfrågan på produkter och tjänster inom ovan nämnda teman.

Vi är ett helt organiskt community som växt utan externt kapital.

Vår målgrupp: Svenskar 25-55 år | Entreprenörer/frilansare | Early adopters | Frekventa resenärer

NOMADSUPPORTER
  • 3 månaders partnerskap
  • 1 st native-artikel
  • 1 st jobbannons (30 dagar)
  • 1 st rabattkod

Från 10 000 kr

NOMADHJÄLTE
  • 6 månaders partnerskap
  • 2 st native-artiklar
  • 2 st rabattkoder
  • 2 st jobbannonser (30 dagar per annons)
  • Hjälteomnämnanden i våra sociala kanaler/vårt nyhetsbrev varje månad

Från 25 000 kr

HUVUDSPONSOR
Bli huvudsponsor för Sveriges snabbast växande community för digitala nomader och framtidens arbetsliv. Kontakta oss för att diskutera detaljer kring hur vi kan skapa värde för ert varumärke och vår community tillsammans. 

 

Pris efter förfrågan

Vill du bli vår partner?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta ett passande partnerskap.