Våra partners

Vi krokar arm med intressanta bolag som främjar ett bättre arbetsliv i framtiden för svenskar.

Svenska Nomader är ett onlinecommunity med 10 000 + digitala nomader, entreprenörer, frilansare och nyckelpersoner inom framtidens arbetsliv. 

Craetive Hub logotyp med färg i bakgrunden

Creative Hub STHLM

Co-working

Creative Hub STHLM är ett hem för kreativitet. Hubben har studerat och optimerat varje beståndsdel av arbetsvardagen i syfte att skapa den optimala arbetsplatsen. Nu lanserar man ett helt nytt koncept där du kan Streama din arbetsplats. När du vill. När du känner för det!

👉 Som partner med Creative Hub STHLM kan vi exklusivt erbjuda 100 kr rabatt på månadskostnaden för att kunna streama en arbetsplats. Ange koden SVENSKANOMADER i formuläret eller i ett spontanbesök på Tjärhovsgatan 34. 499 kr/mån istället för 599 kr/mån

Unexpected things can happen - Safety wing

Safety Wing

Försäkring

Safety Wing säljer försäkringar för digitala nomader – och är kanske det enda försäkringsbolaget med enskilt fokus på den nomadiska livsstilen. Både för den enskilde individen och för helt distansbaserade företag.

👉 Som Affiliate-partner med Safety Wing får vårt bolag kickback på försäljningen av deras försäkringsprodukter. Så, om du, precis som vi, tycker att deras försäkringar är en bra produkt – köp då deras försäkring via vår länk och stötta vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://safetywing.com/a/24743890
Alternativt: Klicka på jordgloben nedan.

Respaces omslag – med deras slogan; Workspaces anytime, anywhere

Respaces

Co-working

Respaces är en marknadsplats för produktiva, flexibla och inspirerande arbetsplatser. Genom att samla oanvända utrymmen i hotell och restauranger kan de erbjuda dig prisvärda arbetsytor i bland annat Nacka, Gamla Stan och Stockholm City.

👉 Just nu kan du unna dig en workation på Elite Hotel Marina Tower (Nacka) för 295 kr/dag där du får tillgång till hotellets coworking, gym och spa. Med vår rabattkod SVENSKANOMADER får du 15% rabatt!

Cool company logo

Cool Company

Egenanställningsföretag

Cool Company är frilansarens, konsultens och extrajobbarens bästa vän. Via en egenanställning hos Cool Company kan du testa din eller dina affärsidéer utan huvudvärken som kommer med att starta bolag. Den perfekta startplankan för ditt företagarliv.

Vill du bli vår partner?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta ett passande partnerskap.