Våra partners

Vi krokar arm med intressanta bolag som främjar ett bättre arbetsliv i framtiden för svenskar.

Svenska Nomader är ett onlinecommunity med 11 000 + digitala nomader, entreprenörer, frilansare och nyckelpersoner inom framtidens arbetsliv. Vi letar efter partners som står för våra värderingar och som kan hjälpa vårt nätverk framåt.

Craetive Hub logotyp med färg i bakgrunden

Creative Hub STHLM

Co-working

Creative Hub STHLM är ett hem för kreativitet. Hubben har studerat och optimerat varje beståndsdel av arbetsvardagen i syfte att skapa den optimala arbetsplatsen. Nu lanserar man ett helt nytt koncept där du kan Streama din arbetsplats. När du vill. När du känner för det!

👉 Som partner med Creative Hub STHLM kan vi exklusivt erbjuda 100 kr rabatt på månadskostnaden för att kunna streama en arbetsplats. Ange koden SVENSKANOMADER i formuläret eller i ett spontanbesök på Tjärhovsgatan 34. 499 kr/mån istället för 599 kr/mån

remote lab logo

The Remote Lab

Utbildning & Utveckling

Precis som vi tror The Remote Lab på möjligheterna med distansarbete och jobbar aktivt genom studier, utbildningar och workshops med att öka kunskapen om att jobba distribuerat och i hybridteam.
Lapoint logotyp mot enfärgad bakgrund

Lapoint

Workation

Lapoint erbjuder surf camps, kite camps & yoga retreats som ger minnen för livet. De står också för ett socialt ansvar, lokal anknytning och hållbara hav.

Tillsammans med dem tittar vi just nu på hur vi kan erbjuda workation-upplevelser enligt våra gemensamma värderingar. Som ett första steg har vi lanserat Work & Surf där du som medlem i vår community kan göra en intresseanmälan till till resan vi hoppas blir av någon gång under 2021.

Logotyp för Common Grounds

Common Grounds

Co-working

Med Common Grounds plattform och medlemskap får du tillgång till tomma arbetsplatser på populära coworking-ställen i Sverige, Nederländerna och Spanien till ett bra pris.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 30% rabatt på första månadskostnaden.

Unexpected things can happen - Safety wing

Safety Wing

Försäkring

Safety Wing säljer försäkringar för digitala nomader – och är kanske det enda försäkringsbolaget med enskilt fokus på den nomadiska livsstilen. Både för den enskilde individen och för helt distansbaserade företag.

👉 Som Affiliate-partner med Safety Wing får vårt bolag kickback på försäljningen av deras försäkringsprodukter. Så, om du, precis som vi, tycker att deras försäkringar är en bra produkt – köp då deras försäkring via vår länk och stötta vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://safetywing.com/a/24743890
Alternativt: Klicka på jordgloben nedan.

Cool company logo

Cool Company

Egenanställningsföretag

Cool Company är frilansarens, konsultens och extrajobbarens bästa vän. Via en egenanställning hos Cool Company kan du testa din eller dina affärsidéer utan huvudvärken som kommer med att starta bolag. Den perfekta startplankan för ditt företagarliv.

Name

xolo

Xolo

Digital tjänst för egenföretagare

Xolo gör det enklare för egenföretagaren att komma igång och driva företag.

👉 Som Affiliate-partner med Xolo får Svenska Nomader kickback på försäljningen av deras digitala tjänst. Genom att signa upp din verksamhet hos Xolo genom vår länk stöttar du både vårt och deras arbete samtidigt.

Vår länk: https://www.xolo.io/?fp_ref=svenskanomader
Alternativt klicka på jordgloben nedan.

Name

Vill du bli vår partner?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta ett passande partnerskap.