Rabattkoder

Vi vill ge tillbaka till er, vårt community, och därför krokar vi arm med spännande företag som erbjuder produkter och tjänster som passar livet på distans och framtidens arbetsliv.

Cool company logo
Cool Company

Kom igång som frilansare

Cool Company är frilansarens, konsultens och extrajobbarens bästa vän. Via en egenanställning hos Cool Company kan du testa din eller dina affärsidéer utan huvudvärken som kommer med att starta bolag. Den perfekta startplankan för ditt företagarliv.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och fakturera helt utan avgift (ord. avgift 5,98% av fakturabeloppet) på din första faktura.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Nordic Tech insitute cover
Nordic Tech Institute

Bli proffs på digital marknadsföring

Nordic Tech Institute erbjuder både breda  och fördjupande kurser inom digital marknadsföring på distans. Du kan välja själv om du vill skaffa dig en bred kunskapsbas eller om du vill fördjupa dig direkt.

Kurserna leds av industriexperter och bland annat av grundaren själv, Simon Myringer, som har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring och som både har föreläst samt visat det i företagssammanhang. Han låg bland annat bakom satsningen av Google Digitalakademin i Stockholm.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på valfri kurs.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Kaffe och Wifi-logotyp ovanpå bild med dator och kaffe.
Creative Hub STHLM

Streama din arbetsplats

Creative Hub STHLM är ett hem för kreativitet. Hubben har studerat och optimerat varje beståndsdel av arbetsvardagen i syfte att skapa den optimala arbetsplatsen. De har precis lanserat ett helt nytt koncept där du kan streama din arbetsplats. När du vill. När du känner för det! Konceptet kallar de för Kaffe & WiFi.

🤑  Ange koden SVENSKANOMADER online eller på plats (Tjärhovsgatan 34) och betala 499 kr/mån istället för 599 kr/mån.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Arbetsytan på Saltsjökvarn som går att hyra via Respaces
Respaces

Åk på en spa-workation

Respaces är en marknadsplats för produktiva, flexibla och inspirerande arbetsplatser. Genom att samla oanvända utrymmen i hotell och restauranger kan de erbjuda dig prisvärda arbetsytor i bland annat Nacka, Gamla Stan och Stockholm City. Just nu kan du boka coworking på Elite Hotel Marina Tower för 99 kr/dag eller unna dig en workation för 295 kr/dag där du får tillgång till hotellets coworking, gym och spa.

🤑  Med vår rabattkod SVENSKANOMADER får du 15% rabatt!

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats

Har du ett bra erbjudande som skulle passa vårt community?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan skapa värde för vårt community.