Rabattkoder

Vi vill ge tillbaka till er, vår community, och därför krokar vi arm med spännande företag som erbjuder produkter och tjänster som passar livet på distans och det flexibla arbetslivet.

Nordic Tech Institute

Bli proffs på digital marknadsföring

Nordic Tech Institute erbjuder både breda och fördjupande kurser inom digital marknadsföring på distans. Du kan välja själv om du vill skaffa dig en bred kunskapsbas eller om du vill fördjupa dig direkt.

Kurserna leds av industriexperter och bland annat av grundaren själv, Simon Myringer, som har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring och som både har föreläst samt visat det i företagssammanhang. Han låg bland annat bakom satsningen av Google Digitalakademin i Stockholm.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på valfri kurs.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
Deskhunters

Arbetsplatser on-demand

Deskhunters är en digital matchningstjänst som hjälper dig att snabbt hitta tillfälliga platser att jobba ifrån under kortare tid.

Appen ökar valfriheten för dig att kunna arbeta var som helst, när som helst och med vem som helst. Just nu kan du använda tjänsten i Stockholmsområdet.

🤑 Få 20% rabatt med koden snxdh på alla arbetsställen i Deskhunters-appen.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
Nation of NMDS

Allt du behöver för en flexibel livsstil

Nation of Nmds är ett svenskt rese- och lifestyle-varumärke med bas i Stockholm, Los Angeles och San Antonio. Oavsett om det handlar om fibrer, tyger eller sömmar, fabriker eller funktionalitet är deras ständiga strävan efter perfektion alltid i fokus för deras produkter.

Utforska kollektionerna på www.nationofnmds.com.

🤑  Ange koden SVENSKANOMADER och få 20% på hela ditt köp.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
Mindpark

Jobba från Mindpark i Malmö, Lund och Helsingborg

Mindpark i Helsingborg är ett av Sveriges första coworking-ställen och har idag fyra platser runtom i Skåne. Här möts såväl stora företag som småföretagare i fräscha lokaler med tillgång till café och restaurang.

🤑 Få 15% på Fix, Flex eller Daypass som medlem i Svenska Nomader. Maila Mindpark och ange vilken typ av medlemskap du är intresserad av och berätta att du är medlem i vår community så löser de resten.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
DIK

Facket för kultur, kommunikation och kreativ sektor

Livet är inte bara arbete, men arbete är trots allt en stor del av livet. Som fackförbund har DIK utvecklat ett särskilt medlemskap för egenföretagare, som har en speciell position på arbetsmarknaden. Friheten är ofta stor, men baksidan kan vara minskad trygghet. DIK hjälper dig att utvecklas oavsett med- eller motvind.

☘️ Läs mer och säkra ditt arbetsliv med ett medlemskap i DIK.

Gå till webbplats
Arctic Coworking Lodge

Co-living och co-working i Loften

Arctic Coworking Lodge lockar äventyrliga digitala nomader till Lofoten. Här kan du surfa på morgonen, arbeta och äta lunch, sen ge dig upp på ett berg och åka skidor på eftermiddagen.

Här finns co-working med moderna arbetsplatser, höghastighetsinternet på 100 mbps och alla faciliteter man kan behöva för att utföra sitt arbete på distans. Det finns även ett co-living space med totalt 12 bäddar, där besökare har möjlighet att bo i allt från en vecka till flera månader. Läs även vår intervju med medgrundaren Stian Morel.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 15% rabatt på co-working och co-living.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats

Har du ett bra erbjudande som skulle passa vår community?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi tillsammans kan skapa värde för vår community.