Rabattkoder

Vi vill ge tillbaka till er, vårt community, och därför krokar vi arm med spännande företag som erbjuder produkter och tjänster som passar livet på distans och det moderna arbetslivet.

Logotyp för Sun and Co.
Sun and Co.

Åk på workation till Javea, Spanien

Sun and Co. erbjuder precis vad namnet avslöjar, Sol och Co. Det senare är en sammanslagning av Coliving, Coworking och Community under ett och samma tak på soliga medelhavskusten. Deras målsättning är att vara hemmet för alla digitala nomader – oavsett om man är ute efter miljöombyte, en snabb workation eller en ny plats att kalla hem.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på din bokning (som är minst 7 dagar).

Koden gäller fram t.o.m. 30 april 2021.

Gå till webbplats
Pineberry logotyp mot svart bakgrund
Pineberry Academy

Lär dig grunderna i SEO, Google Ads eller Facebook Ads

Lär dig verktyg och tekniker för att att kunna arbeta med SEO, Google Ads eller Facebook-annonsering av proffsen på Pineberry Academy.

Kurserna är på grundläggande nivå och anpassade så att inga förkunskaper behövs och de leds av Pineberrys olika och egna specialister inom områdena.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på kurserna. Anmäler du mer än en person (på samma fakturering) får du dessutom ytterligare 10% rabatt.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Logotyp för Common Grounds
Common Grounds

Få tillgång till ett ekosystem av arbetsplatser

Med Common Grounds plattform och medlemskap får du tillgång till tomma arbetsplatser på populära coworking-ställen i Sverige, Nederländerna och Spanien till ett bra pris.

Medlemskapet är flexibelt och fungerar lika bra för den som bara vill använda det ibland som för de helt distribuerade teamen som vill ha tillgång till arbetsplatserna hela tiden.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 30% rabatt på första månadskostnaden.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Cool company logo
Cool Company

Kom igång som frilansare

Cool Company är frilansarens, konsultens och extrajobbarens bästa vän. Via en egenanställning hos Cool Company kan du testa din eller dina affärsidéer utan huvudvärken som kommer med att starta bolag. Den perfekta startplankan för ditt företagarliv.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och fakturera helt utan avgift (ord. avgift 5,98% av fakturabeloppet) på din första faktura.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Nordic Tech insitute cover
Nordic Tech Institute

Bli proffs på digital marknadsföring

Nordic Tech Institute erbjuder både breda  och fördjupande kurser inom digital marknadsföring på distans. Du kan välja själv om du vill skaffa dig en bred kunskapsbas eller om du vill fördjupa dig direkt.

Kurserna leds av industriexperter och bland annat av grundaren själv, Simon Myringer, som har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring och som både har föreläst samt visat det i företagssammanhang. Han låg bland annat bakom satsningen av Google Digitalakademin i Stockholm.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på valfri kurs.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats
Kaffe och Wifi-logotyp ovanpå bild med dator och kaffe.
Creative Hub STHLM

Streama din arbetsplats

Creative Hub STHLM är ett hem för kreativitet. Hubben har studerat och optimerat varje beståndsdel av arbetsvardagen i syfte att skapa den optimala arbetsplatsen. De har precis lanserat ett helt nytt koncept där du kan streama din arbetsplats. När du vill. När du känner för det! Konceptet kallar de för Kaffe & WiFi.

🤑  Ange koden SVENSKANOMADER online eller på plats (Tjärhovsgatan 34) och betala 499 kr/mån istället för 599 kr/mån.

Koden gäller fram t.o.m. 31 december 2020.

Gå till webbplats

Har du ett bra erbjudande som skulle passa vårt community?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan skapa värde för vårt community.