Rabattkoder

Vi vill ge tillbaka till er, vår community, och därför krokar vi arm med spännande företag som erbjuder produkter och tjänster som passar livet på distans och det flexibla arbetslivet.

Nordic Tech Institute

Bli proffs på digital marknadsföring

Nordic Tech Institute erbjuder både breda och fördjupande kurser inom digital marknadsföring på distans. Du kan välja själv om du vill skaffa dig en bred kunskapsbas eller om du vill fördjupa dig direkt.

Kurserna leds av industriexperter och bland annat av grundaren själv, Simon Myringer, som har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring och som både har föreläst samt visat det i företagssammanhang. Han låg bland annat bakom satsningen av Google Digitalakademin i Stockholm.

🤑 Använd rabattkoden SVENSKANOMADER och få 10% rabatt på valfri kurs. Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
Mindpark

Jobba från Mindpark i Malmö, Lund och Helsingborg

Mindpark i Helsingborg är ett av Sveriges första coworking-ställen och har idag fyra platser runtom i Skåne. Här möts såväl stora företag som småföretagare i fräscha lokaler med tillgång till café och restaurang.

🤑 Få 15% på Fix, Flex eller Daypass som medlem i Svenska Nomader. Maila Mindpark och ange vilken typ av medlemskap du är intresserad av och berätta att du är medlem i vår community så löser de resten.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats
Nation of NMDS

Allt du behöver för en flexibel livsstil

Nation of Nmds är ett svenskt rese- och lifestyle-varumärke med bas i Stockholm, Los Angeles och San Antonio. Oavsett om det handlar om fibrer, tyger eller sömmar, fabriker eller funktionalitet är deras ständiga strävan efter perfektion alltid i fokus för deras produkter.

Utforska kollektionerna på www.nationofnmds.com.

🤑  Ange koden SVENSKANOMADER och få 20% på hela ditt köp.

Koden gäller tills vidare.

Gå till webbplats

Har du ett bra erbjudande som skulle passa vår community?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi tillsammans kan skapa värde för vår community.