Sekretesspolicy

För att vi ska kunna kommunicera och förbättra upplevelsen för våra webbplatsanvändare behöver vi samla in vissa uppgifter. 

Svenska Nomader AB (hädanefter vi/oss) är fast beslutna i att se till så att din integritet skyddas. Du kan vara säker på att de uppgifter vi ber dig lämna ut endast kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy med jämna mellanrum genom att uppdatera denna sida. Du som besökare säkerställer att du är nöjd med eventuella förändringar genom att kontrollera denna sida då och då.

Denna policy är effektiv från den 16 maj, 2018.

Personuppgiftsansvarig & kontakt:
Svenska Nomader AB
Garvar Lundins gränd 5
112 20 STOCKHOLM
hej@svenskanomader.se

Information vi samlar in och dina rättigheter

Vi samlar främst in personuppgifter om dig via tredjepart och dessa ger du själv samtycke till via att t.ex. att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via Mailchimp (och MailMunch) eller delta i vår undersökning via Responster.

För nyhetsbreven kan du enklast avregistrera dig genom den tillhörande länken som medföljer vårt nyhetsbrev och som går att finna i footern.

Är det så att du t.ex. delat personuppgifter med oss via mail eller annan kanal som är i företagets ägo kan du höra av dig till oss på hej@svenskanomader.se

Om du anser att vi har brutit mot reglerna för behandling av personuppgifter eller har andra funderingar kring personuppgifter kan du kontakta Datainspektionen.

Cookies

När du använder våra webbplats samlar vi in information via cookies för att göra användarupplevelsen och kommunikationen bättre för dig. En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk eller din mobila enhet. Den accepterar att webbplatser “kommer ihåg” tidigare användning och preferenser över tid. 

Vi använder bland annat cookies för att identifiera hur våra användare kommer till och nyttjar vår webbplats. Detta hjälper oss i arbetet med att analysera och förbättra detsamma utifrån de insikter vi får av det. 

Exempel på information vi samlar in via cookies:

  • Geografisk information som adress
  • Demografisk information såsom preferenser och intressen
  • Teknisk information som t.ex. vilken enhet och operativsystem du använder
  • Referensdata som t.ex. vilken annan kanal du kom ifrån
  • Användningsdata som; klick, sidvisningar och scroll.

De flesta webbläsare tillåter cookies men användare kan ställa in så att deras webbläsare nekar tillåtelse och kan ta bort dem närhelst de vill. Läs mer om cookies och svenska företags användning här.