Digital nomad

Goto10: Digital nomad – jobba platsoberoende med världen som kontor

Begreppet digital nomad beskriver ett sätt att jobba; och ett sätt att leva. Den 31 augusti talar Svenska Nomader på Goto10 – Stockholmregionens enda kostnadsfria start- och mötesplats för alla som vill utveckla sin internetidé.

Digitaliseringen möjliggör för oss att förändra vad det traditionellt har inneburit att ha ett 9-till-5-jobb. Med en uppkopplad laptop, mobil eller surfplatta kan vi sköta våra arbetsuppgifter från vilken plats som helst; vare sig det är hemma från soffan, på ett café i Tokyo eller i en hängmatta på Bali.

Torsdag den 31 augusti mellan kl 08:30 och 09:30 kommer vi att prata om utvecklingen på marknaden, varför allt fler söker sig till att bli digitala nomader och hur man själv kan börja jobba på distans. Vi kommer även att ha en diskussion kring huruvida företag bör bli mer öppna till att tillåta sina anställda att jobba på distans.

Svenska Nomader är Sveriges största mötesplats för digitala nomader – och samlar frilansare, entreprenörer och anställda som jobbar platsoberoende.

Tid: 31 augusti, 08:30 – 09:30
Plats: Goto10, Hammarby Kaj 10D, 120 07 Stockholm

Syfte: Att prata mer om en växande trend på marknaden som även påverkas och förväntas fortsätta växa på grund av gigekonomin.

Målgrupp: Individer som själva vill resa och jobba samtidigt. Företag som är intresserade av nya perspektiv kring företagskultur och arbetsklimat.

Mer information på: Goto10: Digital nomad

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar