Digital nomad

Svenska Nomader bjuder in till digital nomad-häng på Helio GT30 | 30 okt

Drömmer du om att bli digital nomad? Vill du ha ett platsoberoende arbete som möjliggör att jobba på distans från utlandet, utanför storstäderna i Sverige, hemifrån eller från ett co-working space?

Tisdag den 30e oktober bjuder Svenska Nomader, Sveriges största mötesplats för digitala nomader, in till en inspirationskväll på Helio GT30 i Stockholm. Kom och lär dig mer om vad det innebär att vara digital nomad och få tips kring hur du också kan få till ett mer flexibelt arbetsliv!

Kvällen inleds med några korta presentationer på scen mellan kl 18:00 – 18:30. Vi kommer att få ta del av olika digitala nomaders livsberättelser – hur de lever, vad de jobbar med och hur de nådde dit. Martin Tallvid, Head Curator på Helio, kommer även att berätta mer kring Helio och hur co-working trenden växer sig allt starkare i Sverige. Emelie Fågelstedt, en av grundarna av Svenska Nomader, kommer att leda presentationerna på scen.

Från 18:30 – 20:30 förflyttar vi oss till Penny & Bill, Helio GT30:s bar, och fortsätter diskutera digitalt nomadliv med varandra. Dryck och enklare förtäring kommer finnas till specialpris på plats.

En digital nomad är någon som jobbar platsoberoende med hjälp av digitala verktyg och med världen som kontor. Inom Svenska Nomaders nätverk finns drygt tusen personer som jobbar på distans; allt från utvecklare, kommunikatörer, grafiker och marknadsförare till jurister, influencers, ekonomer och veterinärer.

Är du digital nomad eller aspirerande digital nomad? Kom och häng med oss en kväll!

Anmälan görs i vår nya Meetup-grupp:

Svenska Nomader bjuder in till digital nomad-häng på Helio GT30

Tuesday, Oct 30, 2018, 5:30 PM

GT30
Grev Turegatan 30 Stockholm, SE

32 Nomader Went

Drömmer du om att bli digital nomad? Vill du ha ett platsoberoende arbete som möjliggör att jobba på distans från utlandet, utanför storstäderna i Sverige, hemifrån eller från ett co-working space? Tisdag den 30e oktober bjuder Svenska Nomader, Sveriges största mötesplats för digitala nomader, in till en inspirationskväll på Helio GT30 i Stockholm….

Check out this Meetup →

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar