Digital nomad

Så blir du digital nomad – webinarium med Technigo

Vad innebär det att vara digital nomad och hur kommer man igång med att jobba på distans? Den 19 november bjuder Svenska Nomader och Technigo in till ett webinarium på temat distansarbete och digitala nomader. En paneldebatt mellan Emelie Fågelstedt, innehållsskaparen Sandy Stadelmann, digitala strategen Sebastian Jansson och frontedutvecklaren Jennie Dalgren. 

Distansarbete har blivit ’det nya normala’ men vad innebär det för framtiden? Under trettio minuter kommer du att få ta del av konkreta tips och inspiration kring att jobba på distans. Webinariet inleds med en kort presentation om de senaste trenderna inom distansarbete av Emelie Fågelstedt från Svenska Nomader. Därefter äger en paneldiskussion rum tillsammans med de digitala nomaderna Sandy Stadelmann, Sebastian Jansson och Jennie Dalgren. Du kommer också få veta mer om hur Technigo jobbar med boot camps. Webinariet kommer att ges på engelska.

När: Torsdag 19 november kl 12:30 – 13:00
Var: Zoom
Anmälan: Anmäl dig på följande länk

Om talarna

Emelie Fågelstedt
Digital strateg och medgrundare av Svenska Nomader – Sveriges största nätverk för digitala nomader. Emelie har drivit eget sedan 2010 och jobbat på distans de senaste 6 åren, med bas i Tokyo, London och Stockholm.

Sandy Stadelmann
Content creator och influencer med 18 000+ följare på YouTube. Sandy har rest jorden runt på egen hand med målet att inspirera andra att våga göra detsamma. Hon lär också ut digital marknadsföring på Google Digitalakademin och Nackademin.

Sebastian Jansson
Digital strateg som har rest jorden runt och jobbat på distans under de senaste tre åren och besökt 40+ länder. Han driver också tre affiliatesajter: lyssnaljudbok.se, jämförproteinpulver.se and parasäänikirja.fi.

Jennie Dalgren
Frontend-utvecklare och lärare på Technigo. Jennie har rest och jobbat på distans under flera år som digital nomad.

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar