Konsultation

Vi är experter på frågor som rör distansarbete, gigekonomi, hubbar och digitaliseringen av arbetsmarknaden.

Kontakta oss

Rapporter & Research

Vi skriver rapporter och gör research kring ämnen som rör distansarbete, digitalisering och framtidens arbetsmarknad. Tidigare rapporter har tagits fram med bl.a. Wise Group och Boden Business Park.

Hubbar & Coworking

Coworking växer i betydelse, och distansarbete gör det möjligt att jobba över hela landet. Hur kan innovationshubbar gynna mindre orter runtom i landet? Vi erbjuder workshops, förstudier och affärsutveckling på området.

Gigstrategi

Gigekonomin växer och allt fler människor väljer att jobba på distans. Hur kan giggare hjälpa till att fylla kompetensgapen hos din organisation? Vi erbjuder workshops och konsultation för att sätta en gigstrategi.

Marknadsundersökning

Svenska Nomaders nätverk består av 11 000+ personer med erfarenhet av distansarbete och digitalisering. Vi hjälper dig att genomföra marknadsundersökningar för att bättre förstå och förbereda dig för morgondagens arbetsmarknad.

Content

Vi har lång erfarenhet av att skriva om den digitala arbetsmarknaden, genom intervjuer, researchartiklar och tipsartiklar. Anlita oss och vårt nätverk för att ta fram innehåll till din organisation.

Att leda på distans

Hur bygger man kultur på distans? Vad krävs av en ledare i det ’nya normala’ där hälften sitter på kontoret och hälften jobbar hemifrån? Vi kan hjälpa till med workshops och konsultation.

Organisationer vi har jobbat med

Telia, Internetstiftelsen, Boden Business Park, Reglab, Jobtech Development / Arbetsförmedlingen, Region Norrbotten, Länsstyrelsen i Stockholm, Cool Company, Creative Hub Stockholm, Changemaker Educations, mfl.

Möt teamet

Svenska Nomader är Sveriges största plattform för digitala nomader och distansarbetare sedan 2017. Anlita oss och vårt nätverk för uppdrag inom den moderna arbetsmarknaden och digital affärsutveckling.

Emelie fågelstedt

Emelie Fågelstedt

Digital strateg

Digital strateg och kommunikatör sedan tio år med erfarenhet från Europa, Asien och Nordamerika. Talare och workshopledare inom distansarbete och gigekonomi. Medgrundare av Svenska Nomader.

Christoffer Persson som talare på Internetdagarna

Christoffer Persson

Digital affärsutvecklare

Framtidstänkande digital affärsutvecklare som har haft världen som sin arbetsplats sedan slutet på 2015. Bakgrund inom fitness och fintech-branschen. Medgrundare av Svenska Nomader.

Yasmine Åkermark Morrison

Digital strateg

Digital strategi och tankeledarskap inom framtidens arbetsliv. Bakgrund inom entreprenörskap, teknologi och startups. Medgrundare av Svenska Nomader.

Ronja Missler

Ronja Missler

Digital kommunikatör

Digital kommunikatör med pennan som främsta vapen. Bakgrund inom beteendevetenskap och har jobbat som innehållsskribent sedan 2018.

Vad vill du ha hjälp med?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta en lösning som passar dig och ditt bolag.

Mejla oss