Co-workingDet flexibla arbetslivet

Därför ska du säga hej till Hej!Workshop

Bild inifrån Hej!workshop kontorsyta i Kungens Kurva

sponsrat inlägg

När Kungens Kurva går från shoppingcenter till mötesplats flyttar Hej!Workshop in, ett coworking-koncept som tagits fram i samarbete med IKEA för företag. Här är svaren på varför du bör komma in och säga hej.

I en tid då inställningen till distansarbete förändrats dramatiskt har den digitala arbetsplatsen blivit allt viktigare. Ordet flexibilitet är grundläggande i omställningen från traditionell till just flexibel arbetsplats och synen på arbete har skiftat; vi vill styra var och när vi jobbar.

Kungens Kurva Shoppingcenter är mitt inne i en spännande förvandling från handels- till mötesplats. Hej!Workshop är skapat av Ingka Centres och IKEA för företag som stått för inredningen. Tanken är att vara en levande mötesplats för de många människorna. Vi har träffat försäljningschefen Lamis Jahjah som berättar om konceptet:

– Sedan några år tillbaka har vi på Kungens Kurva Shoppingcenter sett ett förändrat beteende hos våra besökare. Allt fler väljer att vistas i våra allmänna utrymmen för att kombinera shopping med arbete och där vill vi kunna svara upp på rätt sätt.

Arbeta från en timme till en månad

Du kan välja att jobba en kort stund eller en hel månad. Det är ett prisvärt alternativ till den fasta arbetsplatsen eller hemmakontoret. Dagspass får du från endast 200 kronor och månadspassen kostar från 1500 kronor. I alla erbjudanden ingår fri tillgång till kaffe, te och print. Du får även möjlighet att hyra privata kontor, samt mötesrum för små eller stora grupper. Lamis fortsätter:

– Hej!Workshop vill vara det sociala hjärtat i Huddinge, en kommun som växer och har stora framtidsplaner. Vi erbjuder därför en mötesplats som är både prisvärd och flexibel för den som behöver en arbetsplats en kortare eller längre tid för att attrahera den moderna arbetskraften.

För att göra deras coworking-tjänst ännu mer flexibel har Deskhunters blivit en viktig partner. Efter mötet med Deskhunters såg Lamis med en gång fördelarna:

– Vi såg omedelbart möjligheterna och vi ”bondade” direkt. Deskhunters har utvecklat en modern och snabb matchningstjänst för den som är på jakt efter en snabb och flexibel arbetsplats. Det är ett helhetserbjudande där du med ett enkelt klick kan förboka en av våra platser. Väl på plats är det bara att checka in och sitta så länge du behöver – och bara betala för den tid du använder. Det här fungerar redan kanon och vi ser fram emot att vara en del av Deskhunters resa framöver.

Med Deskhunters-appen hittar du alltså enkelt en arbetsplats i närheten att jobba från en kortare stund, till exempel hos Hej!Workshop. Samtidigt skapar tjänsten en mer hållbar struktur för distansarbete som gynnar inte bara digitala nomader, utan även lokalägare.

Bild från köket på Hej!Workshop och ett möte mellan medlemmarMötet med andra allt viktigare

Genom att arbeta som försäljningschef på Kungens Kurva Shoppingcenter och Hej!Workshop tycker Lamis att hon får det bästa av två världar; att utveckla och driva utbudet av spännande aktörer i shoppingcentret, samt strosa runt i den ombonade arbetsmiljön hos Hej!Workshop och lära känna medlemmarna. Hon ser fram emot att ta emot och möta fler digitala nomader. Hon utvecklar:

– Jag tror att den digitala nomaden ställer höga krav på smidighet hos oss. Under pandemin tvingades många att vara hemma och min bedömning är att våra besökare vill vara bland andra människor, det vill jag kunna ge dem. Hos oss blir du del av en mötesplats som ger en boost i vardagen, det är också ett ställe där din kontorsgranne kan bli din nya samarbetspartner.

Hej!Workshop är en av många nya spännande arbetsplatser som vuxit fram i vårt flexibla och friare arbetsliv. Tillsammans med Deskhunters skapas fina förutsättningar för digitala nomader som vill hitta goda strukturer för sitt distansarbete. Välkommen in och säg hej till en mötesplats med något för alla. Här kan du känna dig som hemma.

👉 Anslut din arbetsplats till Deskhunters.
👉 Ladda ner Deskhunters-appen för iOS eller Android och börja boka arbetsplatser (endast i Stockholm just nu). Använd rabattkoden svenskanomader30 och få 50% rabatt i 30 dagar, oavsett när du aktiverar den. Koden gäller fram till och med 30 juni.

sponsrat inlägg

Christoffer Persson

Skribent Christoffer Persson

Fler artiklar av Christoffer Persson

Skriv en kommentar