Det flexibla arbetslivetDigital nomad

Meetup, Stockholm 17 april: Att bygga nätverk som side hustler eller digital nomad

Som side hustler, egenföretagare, eller entreprenör behöver du ofta omge dig av människor med olika talanger. Vilka är de? Hur hittar man dem? Hur ska man samarbeta? Svenska Nomaders Emelie Fågelstedt är en av talarna på Side Hustle SE:s nästa meetup som kommer att handla om att bygga värdenätverk och nätverksföretag i världsklass samt hur du hittar, och till och med tjänar pengar på, talangerna runt omkring dig.

Denna meetup samarbetar Side Hustle SE med Martin Tallvid, expert på kreativa mötesplatser, Emelie Fågelstedt, digital nomad och expert på nätverksbyråer och Heidi Harman, ”supernätverkare” och entreprenör. I och med att både Emelie och Heidi har lyckats ta sina nätverk och företag ut i världen får vi även ett internationellt perspektiv.

Datum: Tisdag, 17 april
Tid: 17:30 – 21:00
Plats: GT30, Grevturegatan 30, Stockholm

Schema (ca)
17.30: Insläpp
18.00-19.30: Talks
– Om Side Hustle SE och kvällens tema (Christer)
– Om att bygga sina värdefulla nätverk på stimulerande mötes- och arbetsplatser (Martin)
– Om att driva en nätverksbyrå och arbeta platsoberoende som digital nomad (Emelie)
– Om att skapa starka nätverk och en side hustler-tjänst (Heidi)
19.30: Mingel

Om talarna:
Christer Berglund är affärsarkitekt med erfarenhet från 15 av Sveriges 100 största företag och några av de allra minsta. Christer utvecklar stora företag, coachar start-ups och side hustles och driver Side Hustle SE sedan hösten 2017.

Martin Tallvid är ”Head Curator” på Helioworks och främjar nätverkande, samarbete och kreativitet genom att erbjuda side hustlers, start-ups och etablerade företag stimulerande mötes- och arbetsplatser.

Emelie Fågelstedt är en av grundarna av Svenska Nomader, Sveriges största plattform för digitala nomader – personer som jobbar platsoberoende med hjälp av digitala verktyg. Emelie frilansar som kommunikationsstrateg och driver i dag en nätverksbyrå där hon samarbetar med andra konsulter och företag i Sverige, Storbritannien och Japan.

Heidi Harman är grundare av Included Works, kanske världens bästa sidehustle-tjänst för techies. Heidi är även medgrundare till det internationella nätverket Geekgirlmeetup.com

Anmäl dig här: Att skapa värdefulla nätverk och tjäna med talanger – i Sverige och världen

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar