Det flexibla arbetslivet

Tävling mentorskapsprogram

Av november 27, 2019 Inga kommentarer

mentorskap-tävlingEnligt en undersökning från Deloitte kan varannan millennial tänka sig att börja “gigga”. Drivkraften är att kunna styra över sin tid och vara platsoberoende. Vi är helt klart på väg mot en ny typ av arbetsmarknad där frihet och flexibilitet värderas mer än någonsin. Det tycker vi på Svenska Nomader så klart är superkul att så många är intresserade av den platsoberoende livsstilen!

Ett företag som möjliggör livet som digital nomad och kombinerar co-working och co-living WiFI Tribe. Det är ett community som består av 700+ frilansare, företagare och digitala nomader som arbetar och bor tillsammans i olika delar av världen.

wifitribeTillsammans med WiFi Tribe lanserar vi nu en mentorskapsprogram-tävling till en svensk som vill skapa mer frihet och flexibilitet i sitt liv. Vinnaren kommer att få en coaching-session med grundaren av WiFi Tribe, Diego Bejarano Gerke, och en coaching-session med Yasmine Åkermark Morrison hos oss.

Under sessionen kommer vinnaren kunna få tips och råd för att:

  • Komma igång som platsoberoende
  • Förhandla sig fram till platsoberoende jobb med sin chef
  • Skala sitt frilansföretag och skapa mer balans i tillvaron

Du kan läsa mer om programmet och hur du ansöker här: https://wifitribe.co/remote-success/

mentorskapDet är inte bara frilansare som är platsoberoende, det finns många företag som erbjuder jobb remote idag. Om du inte har möjligheten idag finns det många argument du kan använda för att förhandla dig fram till platsoberoende. Bland annat visar det sig att platsoberoende jobb ökar produktiviteten med hela 13% – om du visar att du får mer gjort när du arbetar på distans ökar chansen att du kan få arbeta längre perioder på distans. Det och mycket annat kan vi tipsa om under coaching-sessionerna.

Sista dagen att söka är 29 december 2019.

Yasmine Åkermark

Skribent Yasmine Åkermark

Fler artiklar av Yasmine Åkermark

Skriv en kommentar