Digital nomad

Lista: De bästa Facebook-grupperna för digitala nomader

Av februari 21, 2019 Inga kommentarer

Ett av de bästa sätten för att få tips kring livet som digital nomad och att hitta bra community för detsamma är att fråga sig fram. Så vem frågar man om t.ex. ingen av ens vänner eller familj har anammat livsstilen som digital nomad? Jo, då ställer man sina frågor i någon av alla de Facebookgrupper som finns. Här nedan listar vi våra favoriter bland alla Facebook-grupper som finns för digitala nomader.

Globala grupper

Jobb för digitala nomader

Digital nomad-grupper endast för kvinnor

Det finns såklart många fler, och desto fler man går med i ju mer förslag får man på bra grupper av Facebook. Ska du åka till ett speciellt ställe? Sök då ”[STAD] + digital nomad” på Facebook och i de flesta fall kommer du att hitta en specifik grupp för den platsen. Vilket gör att du då kan börja nätverka redan innan du ens kommit dit! ☝🏼

Svenska Nomaders Facebook-grupp

Om du inte redan är medlem så tycker vi så klart du bör gå med i vår Facebook-grupp. Där diskuterar vi allt från hur gör man med försäkringar, vilka meetups som finns på Bali, vad som gäller med skatter och mycket annat. Och självklart är det ett perfekt sätt att möta likasinnade svenska digitala nomader och dela med sig av sina erfarenheter.

Yasmine Åkermark

Skribent Yasmine Åkermark

Fler artiklar av Yasmine Åkermark

Skriv en kommentar