Digital nomadPodcast

Avsnitt 5 – Digital nomad med småbarn på Bali

I femte avsnittet av Svenska Nomaders podcast är Emelie på besök hemma hos Anne och Fredrik Lichtenstein som precis är hemkomna till Stockholm efter att ha spenderat två månader på Bali med deras 11 månader gamla son Lorentz. Familjen tog till vara på möjligheten av att Anne kunde frilansa från utlandet, medan Fredrik kunde vara föräldraledig och hänga med Lorentz i poolen under dagarna. Vi pratar om förberedelser kring att som småbarnsfamilj åka ut och resa under en längre period, och får tips om vad man ska tänka på när man väl är på plats. Boende, kostnader, packning, mat och mycket mer. Dessutom bjuds det på ett (rätt så krångligt och mycket hemligt) recept på Buddhagröt från norra Bali.

Anne och Fredriks tips på sajter för att leta boende på Bali:

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Join the discussion 3 kommentarer

 • Malin Blomquist skriver:

  Lyssnade på avsnittet 5 on att resa med barn. Jag reflekterade över hur deras uppfattning var att resa med barn. Vikten av saker att ha med sig och att många väskor var tvungna att fyllas med hans saker.
  Jag har en helt annan uppfattning, och har gjort helt tvärtom än vad dom gjorde. Varken saker, enkelhet , aircon, pool osv har varit vårat sett att leva. Men det har gått hur bra som helst. Våran filosofi har istället varit att släppa kontrollen, alla måsten och exakta rutiner som vi har i Sverige . Vill ni höra våran historia , delar vi gärna den. Vi har två barn som idag är 8,14 år dom har backpackt sen 10 mån ålder.

  • Christoffer Persson skriver:

   Hej Malin,

   Vad spännande! 🙂 Vi vill gärna höra mer om er/din infallsvinkel till att resa med barn – skicka gärna en kort introduktion till oss på hej@svenskanomader.se så tar vi det vidare därifrån.

   /Christoffer

Skriv en kommentar