Work & Surf

Vad kul att du är nyfiken på en Work & Surf-resa i Ericeira (Portugal) tillsammans med oss och Lapoint! Vi kommer att samla 14 digitala nomader på en veckas surfresa där man kan surfa, nätverka, njuta och jobba – så mycket man vill. Skriv när du vill åka, så samlar vi ihop ett härligt gäng och återkommer när vi har mer information att ge.

I vårt Surf & Work retreat ingår

Skrivbord och mötesrum

1 plats vid skrivbord i Lapoints coworking space och tillgång till mötesrum

Surfing

På ett Work & Surf retreat surfar man och därför ingår givetvis surflektioner och utrsutning. I paketet ingår 5 surflektioner á 2h.

Boende

7 nätters boende i flerbäddsrum ingår i paketet. Reser du tillsammans med någon du känner kan du även boka dubbelrum.

Mat

Frukostbuffé ingår varje dag. Och sen ingår 3 luncher och 3 middagar också.

Transfer t/r

Vi fixar transfer från Lissabons flygplats till campet och tillbaka till flygplatsen en vecka senare.

Yoga

På campet har du möjlighet att göra yoga. I paketet ingår dessutom en lektion.

Access till alla faciliteter

På campet finns det även pool, gym, volleyboll, skate bowl – helt enkelt en massa att tillgå och aktivera sig inom.

Nätverk

Häng med andra svenska digitala nomader och internationella gäster.

Par går hand i hand längs gatorna i Ericeira
Ericeira, Portugal

Charmig kuststad i Portugal

Ericeira är känt som ett surfing-mecca i Europa. Och även om det är ett populärt ställe, och väl erkänt för sina fantastiska vågor, så har denna vackra kustby lyckats hålla en ”low-key” och lugn atmosfär. Ericeira har en rustik charm med kullerstensgator, alternativa restauranger och färgglada caféer. Byn omges av klippor, havet och stränder i världsklass. Det är den perfekta sammansättningen för att leva ut sin surfdröm.

Surfing

Surfinglektioner för alla nivåer

Det handlar om att ha roligt! Lapoint har gett surflektioner av högsta kvalitet i mer än ett decennium och de delar alltid med sig av grundprinciperna inom surfing och tar dina skills till nästa nivå – samtidigt som ni har roligt! Detta oavsett om det är första gången du surfar eller ifall du redan lever drömmen och bara vill ha nya utmaningar – de hittar en kurs för dig och dina förutsättningar.

Översiktsbild på Lapoints coworking i Ericeira
Coworking

Jobba med svenska nomader

Under veckan får du en egen plats vid ett skrivbord i den coworking-yta som tidigare var Lapoints egna huvudkontor. En lugn, avskalad och inspirerande arbetsmiljö som ligger väl i linje med deras egen filosofi såväl som Ericeira och Portugal. Under veckan har du även fri tillgång till mötesrum och andra kontorstjänster likt skrivare.

Lapoint surfcamp

Byggt på surfdrömmar och designat för härliga stunder

Lapoint surfcamp i Ericera ligger bara några minuter från stranden, med fantastiska vågor och underbar natur. Faciliteterna användes till en början för vintillverkning men har nu transformerats till en toppklassig surfskola med en modern ”look and feel”. Byggt på surfdrömmar och designat för härliga stunder – campet är pulsen i Ericeira.

Vill du surfa i Portugal?

Vi kopplar ihop 14 digitala nomader på en veckas surfresa där du kan surfa, nätverka, njuta och jobba – så mycket du vill. Anmäl ditt intresse så återkommer vi när vi har samlat ett härligt gäng och har mer information att ge.

Intressanmälan