Co-workingDet flexibla arbetslivet

Mindpark – en mötesplats för digitala nomader i södra Sverige

Av september 8, 2021 Inga kommentarer

För över tio år sedan slog Mindpark upp dörrarna till sitt första coworking-ställe i centrala Helsingborg och sedan dess har de öppnat ytterligare tre anläggningar runt om i Skåne. För digitala nomader i Södra Sverige har Mindpark blivit en naturlig mötesplats dit man kan gå inte bara för att arbeta, men även för att nätverka och ta del av olika events.

Mindpark Helsingborg – En mötesplats för alla

Idag delar hela 75 företag och egenföretagare på ytan som utgör Mindpark Helsingborg. Hit söker sig en bred grupp med allt från den unga, nystartade entreprenören till de större och mer etablerade företagen. Även utomstående aktörer lockas hit då det finns ett flertal olika rum som passar bra att hyra för olika former av workshops, konferenser och events.

Coworking-ställen har alltid varit platser människor söker sig till inte bara för att jobba, utan också för att socialisera och lära känna andra som många gånger är i samma sits som de själva. För frilansare, småföretagare och digitala nomader är nätverkandet många gånger en viktig faktor för att lyckas komma framåt med sin verksamhet. Mindpark ser därför till att arrangera frukostar, lunchföreläsningar och AWs för att främja sin community och för att öppna upp för nätverkande medlemmar emellan.

👉 Ett medlemskap på Mindpark ger tillgång till samtliga fyra anläggningar i Malmö, Lund och Helsingborg.

Nomadpasset

Som en del i vårt arbete med att påverka den svenska arbetsmarknaden i en flexiblare riktning håller vi ständigt dialog med flera spännande aktörer som jobbar för samma sak. Under 2020 tog vi, tillsammans med vår samarbetspartner Creative Hub STHLM, fram Nomadpasset, vilket är ett dagspass som inkluderar en heldag på hubben, samt en hälsosam lunch och kaffe med påtår.

Tanken med Nomadpasset är att skapa centrala mötesplatser runt om i Sverige för vår community. Därför är vi glada att under hösten 2021 kunna expandera konceptet i samarbete med Mindpark och göra Nomadpasset tillgängligt även i Helsingborg och Malmö. Även på dessa platser får man tillgång till smarta arbetsytor, en god lunch och kaffe med påtår.

Utöver Nomadpasset har både Creative Hub STHLM och Mindpark tagit fram exklusiva specialerbjudanden på deras medlemspriser som vår community kan ta del av.

👉 Rabattkoder och specialerbjudanden

Ronja Missler

Skribent Ronja Missler

Fler artiklar av Ronja Missler

Skriv en kommentar