Nomadpasset

Nomadpasset är en produkt som ger alla inom vår community tillgång till Creative Hub STHLM och deras arbetsyta "Kaffe & Wifi" en dag tillsammans med en hälsosam lunch. Nomadpasset kostar endast 159 kr/gång.

Som en del i vårt arbete med att påverka den svenska arbetsmarknaden åt ett bättre håll så har vi under en längre tid haft en tajt dialog med vår partner;  coworking-aktören Creative Hub STHLM. I vår dialog har vi tillsammans diskuterat framtidens arbetsplats och vilka behov som finns för digitala nomader.

Vi har tidigare både pratat om och utannonserat deras populära satsning på arbetsytan Kaffe & Wifi. En arbetsplats som är utformad för total frihet och flexibilitet – samma värdeord som är styrande hos digitala nomader. En bra match som också lockat en hel del nomader från vår community till att registrera sig för det rabatterade månadsmedlemskap vårt partnerskap också innebär.

Som en vidareutveckling av den satsningen och som ett resultat av ett frodande partnerskap lanseras nu en ny medlemskapsprodukt på Creative Hub STHLM – Nomadpasset. En produkt som ger vår community exklusiv tillgång till arbetsytan Kaffe & Wifi för en dag tillsammans med en hälsosam lunch från kocken Bengt-Johan Appelgren. 

Perfekt för dig som letar efter en plats att möta andra svenska digitala nomader på. Lite då och då. Samtidigt som du har allt på plats som du behöver för dagen med.

Adress: Tjärhovsgatan 34, 116 21 Stockholm.
Öppettider: Måndag till fredag 08:00 – 17:00

Creative Hub STHLMs Kaffe & Wifi-koncept

Kaffe & Wifi-ytan är designad med ergonomi och social interaktion i fokus.

Nomadpass

Kr 159

Per gång
  • Ditt nomadpass måste bokas minst 24 h innan.
  • Kaffe & Wifi-ytan under öppettider
  • Få tillgång till kontorsservice såsom konferensrum, mötesrum, utskrifter och dylikt för 40 % av priset
  • En hälsosam lunch + kaffe med påtår
  • WiFi i världsklass
  • En naturlig mötesplats för digitala nomader i Stockholmsregionen

Vill du också bli en självklar mötesplats för Sveriges digitala nomader?

Hör av dig till oss så kan vi titta på hur vi kan hitta ett passande partnerskap.