Co-workingDet flexibla arbetslivet

Lista: 15 grymma coworking-ställen i Sverige

B26 coworking västerås

B26

Intresset för coworking fortsätter öka bland svenskarna och det gör även antalet coworking-ställen runtom i landet. Vi har listat 15 coworking-ställen som vi tycker är värda att kolla in om man är på jakt efter en ny kontorsplats.

B26, Västerås

Centralt i Västerås får du som medlem på B26 tillgång till deras coworking-ytor dygnet runt. Utöver det ingår även en massa andra förmåner som frukost en gång i veckan och tillgång till till deras “Sky Gym”.

Mindpark, Lund

Mindpark finns på ett par olika ställen runtom i Skåne men är ett av få coworking-ställen i centrala Lund. Däremot får du tillgång till samtliga platser med ett och samma medlemskap.

Base10 coworking uppsala

BASE10

BASE10, Uppsala

BASE10 har varit verksamma sedan 2016 och etablerade sig snabbt som Uppsalas främsta coworking-ställe. Belägna i nya lokaler på Uppsalas centralstation kan detta vara ett smidigt alternativ för Stockholmaren som vill komma bort från stan och prova något nytt för en dag.

Hey Space, Göteborg

Med 600m² finns det gott om plats för kreativa själar på Hey Space. Förutom flexibla kontorsytor finns här också vackra, gamla industrilokaler som kan hyras för event som passar både nöje och företagande.

gro36 jönköping coworking

Gro36

Gro36, Jönköping

Med kapacitet för över 200 besökare har Gro36 sedan start 2018 lyckas bygga ett livligt community fyllt av entreprenörer, startups, företag, frilansare och många fler. För den som vill nätverka, utbyta kunskap och inspireras är det hit man ska ta sig.

Great Hub, Umeå

Great Hub har två coworking-ställen i centrala Umeå – Campus som är bättre anpassat för konferenser och events, och City för den som vill hitta arbetsro mitt i den livliga staden.

Norra Station, Östersund

När man blir medlem på Norra Station får man inte bara tillgång till ett stort utbud av flexibla arbetsytor utan man blir samtidigt medlem i Curious Club – deras community som erbjuder workshops, föreläsningar, kulturevents och mycket mer.

Dospace linköping

DOSPACE

Dospace, Linköping

Framgångsrika Dospace föddes på Mjärdevi Center och satsar idag stort på coworking. Med sju olika platser runtom i Sverige (och tre stycken bara i Linköping!) siktar de på att ha hela 30 platser år 2025.

The Castle, Stockholm

Utspritt över 1500m² och fem våningar hittar vi The Castle mitt i Gamla Stan i Stockholm. Förutom häftiga arbetsytor finns här även eventsalar, yogarum, gym med bastu och slottets café som blivit den sociala samlingspunkten för deras community.

Creative House, Örebro

Creative House är hem för Örebros största business community och här finns alla möjligheter för att kunna ta ditt företag till nästa nivå. Bland annat arrangerar de årligen pitch-eventet Creative Dragons där man kan få möjligheten att pitcha sina affärsidéer för stora investerare.

the pot coworking karlskrona

The Pot

The Pot, Karlskrona

Sprillans nya The Pot är enligt dem själva en plats för människor som vill bygga broar mellan Karlskrona och världen. Här kan man få hjälp att förverkliga sin affärsidé tillsammans med The Pots kreativa upplevelsebyrå Paraply och andra samarbetspartners.

The Ground, Malmö

I Malmö finns ett livligt tech-community och coworking-stället The Ground huserar flera framgångsrika företag som t.ex. Mapillary och Pink Programming.

WeSpace, Halmstad

WeSpace är Hallands och Halmstads största mötesplats för entreprenörer och företag. För att underlätta arbetsdagen ytterligare för medlemmar med familj finns här lekrum för den som behöver ta med barnen till jobbet.

Grönborg sundsvall

Grönborg

Grönborg, Sundsvall

Förutom flexibla kontorsytor och stora eventutrymmen kan man på Grönborg i Sundsvall också få tillgång till Tvätteriet Prototyplab & Makerspace där man bl.a. kan lära sig använda en 3D-skrivare och hur man arbetar med VR.

Wcreate, Visby

Gotland är inte bara en vacker plats för en härlig hemester utan också ett ställe där det finns alla möjligheter att kunna starta upp och driva företag. På Wcreate hålls öns entreprenörsanda vid liv och idéer blir till verklighet.

👉 Intresset för coworking fortsätter att öka i Sverige
👉 Ta del av våra rabatterade erbjudanden och hitta din nästa arbetsplats

Ronja Missler

Skribent Ronja Missler

Fler artiklar av Ronja Missler

Skriv en kommentar