Digital nomad

Söka distansjobb-tråd på tisdagar

Idag har vi premiär för vår nya ’söka distansjobb-tråd’ i vår Facebookgrupp Svenska Digitala Nomader. Detta med syfte att låta gruppens medlemmar berätta mer om sig själva, dela CV och portfolio-länkar, och förhoppningsvis också lyckas matchas med spännande uppdrag och jobbmöjligheter på distans.

Tråden kommer att återskapas varje tisdag, till en början under kommande fem veckor så att vi kan utvärdera och se om utrymmet kan bidra till värdefulla matchningar och möjligheter för gruppen.

Svenska Nomaders Facebook-grupp startade i januari 2017 och har idag närmare 8000 medlemmar som samlas för att prata om livsstilen som digital nomad, möjligheten med distans- och hybridarbete, få tips om resmål, försäkringar och mycket annat. Redan sedan start har en av de vanligast förekommande frågorna handlat om hur man hittar distansjobb eller hur man hittar distansuppdrag. Det är en av anledningarna till att vi under året vill testa på olika sätt att kunna bidra till matchning mellan våra medlemmar, och att göra det enklare att hitta distansjobb.

Tidigare artiklar om att hitta distansjobb

Har du tips, idéer eller tankar kopplat till att hitta eller förmedla distansjobb? Kontakta oss gärna på info@svenskanomader.se. Tillsammans skapar vi fler möjligheter för människor att kunna jobba och leva på sina egna villkor.

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar