Det flexibla arbetslivet

Arbetsförmedlingen och Svenska Nomader pratar gigekonomi

Är du småföretagare tillhör du hela 99% av Sveriges företag. Arbetsförmedlingen anordnar därför just nu en vecka med fokus på småföretagare på Stockholms centralstation. Nu på fredag den 5 oktober talar Svenska Nomaders Emelie Fågelstedt tillsammans med Lisa Hemph, ansvarig för Arbetsförmedlingens gigekonomi-sektion, om vikten av att skapa en hållbar gigekonomi. Fokus kommer att vara på vilka möjligheter gigekonomin kan innebära för småföretagare, och hur olika småföretagare är en del av gigekonomin idag.

En hållbar gigekonomi

Fredag 5 oktober, kl 14:00, Stockholms centralstation

En allt större del av Sveriges befolkning spås bli ’giggare’ framöver – det vill säga egenföretagare eller frilansare som jobbar med flera mindre uppdrag istället för att ta en traditionell anställning. Lisa Hemph och Emelie Fågelstedt kommer att prata om den så kallade ’gigekonomins’ framfart globalt och på den svenska arbetsmarknaden. Diskussioner kommer att föras om att jobba i nätverk, digitala jobbplattformar och hur olika ’giggares’ vardag kan se ut. Fokus blir på vikten av att skapa en hållbar gigekonomi framåt.

Läs mer och se fullständigt schema för veckan här: Så får du ditt företag att växa – träffa oss på Stockholms centralstation

Emelie Fågelstedt

Skribent Emelie Fågelstedt

Fler artiklar av Emelie Fågelstedt

Skriv en kommentar