Co-workingDet flexibla arbetslivet

Helio storsatsar – öppnar nytt i Sundbyberg

helio signalfabriken sundbyberg

Coworking-aktören Helio slår på stort och öppnar nytt i Sundbyberg i augusti, samtidigt som de bygger vidare på deras egen byggnad på hela 12 500m² i Malmö som beräknas vara klar 2022.

Coworking-pionjär både nationellt och globalt

Redan 1998 grundades Helio som en helt ny typ av kontorslandskap från vilket dotcombolagen som blossade upp under 90-talets IT-boom kunde erövra världen. Genom sitt koncept blev de ett av världens första coworking-ställen och har sedan start haft sikte på att ständigt ligga i framkant av coworkingens utveckling och att fortsätta vara nästa generations kontorshus.

Idag finns Helio att hitta på sex olika platser runt om i Stockholm med en sjunde lokal på gång som öppnar i Sundbyberg i augusti, och en åttonde i centrala Malmö inflyttningsredo i januari 2022.

“På Helio tror vi på människovänliga kontor där varje person som kliver in genom våra dörrar ska kunna nå sin fulla potential genom att vi förser dem med de delar som vi vet får människan att må bättre; social interaktion, lärande, biofili, rätt akustik, genomtänkt interiör och förmågan att bygga en kultur där alla kan vara sig själv.“

– Eric Spongberg, marknadsansvarig Helio

 

signalfabriken sundbyberg helio

Storsatsning i Sundbyberg

Sundbyberg expanderar och attraherar idag allt fler människor och företag. När fastighetsägaren för Signalfabriken, Alecta Fastigheter, valde att satsa stort på att bli Sundbybergs självklara mötespunkt var Helio snabba på att hoppa på tåget. Som del av projektet hoppas både Alecta Fastigheter och Helio bättre kunna möta konsumenternas behov och önskemål.

Signalfabriken – en kreativ mötesplats

Helios nya lokaler i Signalfabriken förväntas bli en perfekt mötesplats för Solna och Sundbybergs kreativa entreprenörer. Precis som vanligt kommer det finnas olika typer av flexibla medlemskap att välja mellan när man signar upp, men lokalerna kommer även vara utrustade med specialanpassade rum för videomöten, 3D-printade och återvinningsbara möbler med design framtagen av prisvinnande Kaka Arkitekter och ett helt nytt växtbaserat cafe. Veckovis kommer det även erbjudas yogapass, löparklubb, frukost och föreläsningar.

Coworking-trenden fortsätter att ta Sverige med storm och vi följer med spänning Helios resa! 🚀

👉 Lista: 15 grymma coworking-ställen i Sverige
👉 Intresset för coworking fortsätter att öka i Sverige

Ronja Missler

Skribent Ronja Missler

Fler artiklar av Ronja Missler

Skriv en kommentar