Podcast

Avsnitt 24 – Isabel Waite från Vanlife Sverige och hennes bästa vanlife-tips

Av februari 14, 2020 Inga kommentarer

I det tjugofjärde avsnittet av Svenska Nomaders podcast träffar vi Isabelle Waite, som driver Vanlife Sverige, för att prata mer om livsstilen vanlife och tips för den som vill börja leva på så sätt.

Vanlife Sverige är en community och podcast för svenskar som har anammat livsstilen vanlife eller för de som drömmer om att leva i en van. Vanlife Sverige driver idag en hemsida, Facebook-grupp och även en podcast. På bara två har de hunnit skapa hela 59 avsnitt, så för den som vill lära sig mer om vanlife finns det mycket att lyssna på och låta sig inspireras av. Vanlife Sverige-podden fick dessutom nyligen pris från Spotify och Sveriges radio som Framtidens Poddstjärna.

I avsnittet pratar vi mer om hur Isabelle och hennes man Carl kom igång med vanlife-livet, vart de rest med sin van någonstans, hennes bästa vanlife-land och mer praktiska saker som hur det funkar med toalett, wifi och vad man gör med alla ens saker innan man åker iväg. Vi pratar också om hur du som digital nomad kan spara pengar på att leva i en van. Isabelle delar även med sig utav podcast-tips för den som själv är intresserad av att starta en podcast.

Vanlife-sverige

Vanlife

bygg van

resa med van

👉🏼 Lyssna även på Gurgin om vanlife och husbilminimalismen 
👉🏼 Läs Minimalism: Ha inte mer än du behöver
👉🏼Lyssna på Vanlife Sveriges podcast med Yasmine från Svenska Nomader
👉🏼 Ta del av Isabelles 5 tips för den som vill starta en podcast

Precis som till våra andra sociala kanaler letar vi efter personer att intervjua och ämnen att behandla i vår podcast. Är du eller någon du känner lämpad för intervju eller har du förslag på vad vi skulle prata om får du gärna skicka ett mail till oss på hej@svenskanomader.se.

Yasmine Åkermark

Skribent Yasmine Åkermark

Fler artiklar av Yasmine Åkermark

Skriv en kommentar